ISO 9001 – Kwaliteitsmanagement

MnP Solutions zorgt er met de implementatie van ISO 9001 voor dat de norm voor de organisatie werkt, in plaats van andersom.
Door bedrijfskundig naar dit vraagstuk te kijken, zorgen we samen voor een KPI gestuurd managementsysteem. Door dit aan te vullen met bedrijfsspecifieke processen en structuren, zorgt de implementatie van ISO 9001 ervoor dat organisaties een standaard werkwijze hanteren, de kwaliteit beter borgen en aantoonbaar aan de gang gaan met het continu verbeteren van het bedrijfsproces.

Onze aanpak

multiethnic colleagues playing in table soccer at modern office

Opstellen en verifiëren van beleid

Het startpunt van een ISO 9001 implementatie is het opstellen van een passend beleid. Samen kijken we naar de verwachtingen en brengen we alle risico’s en kansen in kaart. Dit bepaalt het beleid voor ISO 9001.

MnPS-footer-bg

Opstellen en implementeren managementsysteem

Met een beproefde aanpak en een heldere opzet richten we het gevraagde managementsysteem in. Dat doen we samen, om tot een gebruiksvriendelijk en breed geaccepteerd systeem te komen. Frequent en goed gedocumenteerd overleg is daarbij van groot belang. Zo weet je precies wat je van wie kunt verwachten én wanneer.

Molenaar Plasman Solutions

Interne audit & externe audits

Een managementsysteem heeft alleen waarde met de juiste aandacht en onderhoud. We bieden daarom onze optionele onderhoudsmodule aan. Met doorlopende ondersteuning en nieuwe inzichten, houden we het bestaande managementsysteem actueel en maken we het samen steeds weer beter.

Molenaar Plasman Onderhoud

Onderhoud

Een managementsysteem blijft waardevol met de juiste aandacht en onderhoud. Met onze optionele onderhoudsmodule bieden wij doorlopende ondersteuning en nieuwe inzichten aan om zo het bestaande managementsysteem actueel te houden en te verbeteren.