E-learning Security

Privacy & Security Awareness

Binnen de wereld van informatiebeveiliging (ISO27001) & privacy (de AVG) is training en opleiding in Security & Privacy Awareness een verplicht en essentieel onderdeel.

Het trainen van medewerkers is een proces dat continu moet plaatsvinden. MnP Solutions heeft hiervoor in haar Academy diverse e-learning cursussen ontwikkeld.

Met de e-learning cursus Security & Privacy kunnen uw medewerkers onafhankelijk van locatie en eventueel in hun eigen tijd kennis opdoen en bewustwording opbouwen van de basisprincipes in informatiebeveiliging en privacy.

 

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de omgang met social media, beveiliging op en rond de (thuis)werkplek, clear screen en het melden van incidenten.

E-learning modules van MnP zijn geschikt voor iedereen in de onderneming, maar kunnen op verzoek met een verschillende diepgang uitgestuurd worden.

Kenmerken

multiethnic colleagues playing in table soccer at modern office

Op maat

De e-learning is op maat gemaakt. Dit houdt in dat de huisstijl van jouw organisatie wordt toegepast. Daarnaast kunnen we bedrijfsspecifieke vragen of onderwerpen in de e-learning benadrukken.

MnPS-footer-bg

Inzicht

Alle deelnemers ontvangen een certificaat na deelname aan de training. Optioneel worden deelnemers na een bepaalde tijd wederom uitgenodigd de training te volgen.

Molenaar Plasman Solutions

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname na het afronden van de training. Optioneel worden deelnemers na een bepaalde tijd wederom uitgenodigd de training opnieuw te volgen.

Molenaar Plasman Onderhoud

Kosten

De security e-learning is al vanaf €32,50 per medewerker per training beschikbaar.