E-learning Security

Security Awareness

Security Awareness training is een verplicht en essentieel onderdeel van ISO 27001. Ook wanneer je als organisatie nog niet aan deze norm voldoet, maar wel het bewustzijn omtrent informatiebeveiliging wilt vergroten, is een e-learning daarvoor een goed middel. 

Het trainen van medewerkers is een continu proces. MnP Solutions heeft daarom diverse e-learnings ontwikkeld. Met de Security Awareness training kunnen medewerkers onafhankelijk van de locatie en op een plezierige interactieve manier, kennis opdoen van de basisprincipes van informatiebeveiliging en privacy.

Onder andere komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Omgang met social media
  • Beveiliging op en rond de (thuis)werkplek, 
  • Clear screen policy
  • Het melden van incidenten. 

 

De e-learning is geschikt voor alle medewerkers én kan op diverse niveaus worden uitgestuurd.

Case

Kenmerken

multiethnic colleagues playing in table soccer at modern office

Op maat

De e-learning is op maat gemaakt. Dit houdt in dat de huisstijl van jouw organisatie wordt toegepast. Daarnaast kunnen we bedrijfsspecifieke vragen of onderwerpen in de e-learning benadrukken.

MnPS-footer-bg

Inzicht

Alle deelnemers ontvangen een certificaat na deelname aan de training. Optioneel worden deelnemers na een bepaalde tijd wederom uitgenodigd de training te volgen.

Molenaar Plasman Solutions

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname na het afronden van de training. Optioneel worden deelnemers na een bepaalde tijd wederom uitgenodigd de training opnieuw te volgen.

Molenaar Plasman Onderhoud

Kosten

De Security Awareness e-learning is deels op maat gemaakt. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer over Security Awareness

Wat houdt de e-learning Security Awareness exact in?

Binnen ISO27001 & de AVG is training en opleiding in Security Awareness een verplicht onderdeel. MnP Solutions heeft hiervoor specifiek een e-learning ontwikkeld.

Met de e-learning Security Awareness kunnen je medewerkers onafhankelijk van locatie en eventueel in hun eigen tijd kennis opdoen en bewustwording opbouwen van de basisprincipes in informatiebeveiliging. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de omgang met social media, beveiliging op en rond de werkplek, het clear screen policy en het melden van incidenten.

E-learning modules van MnP Solutions zijn op verschillende niveaus beschikbaar:

  • Module Informatie Basic
  • Module Informatie Advanced
Voor welke organisaties is de e-learning Security Awareness geschikt?

Voor alle organisaties die de bewustwording omtrent informatiebeveiliging willen vergroten in het algemeen en voor organisaties die vanuit een ISO27001 certificering verplicht zijn om hier aandacht aan te besteden in het bijzonder.