Training – Lean Six Sigma

Ervaar zelf de kracht van een goede training. En ontwikkel skills en kennis in Lean Six Sigma.

MnP Solutions voert niet alleen procesoptimalisatieprojecten uit bij klanten, maar we trainen ook opdrachtgevers en medewerkers.
De trainingen worden door professionele en ervaren trainers gegeven. Hierbij bieden wij trainingen aan op startniveau tot gevorderd niveau.

Trainingen die wij aanbieden

  • Lean Six Sigma Yellow Belt
  • Lean Six Sigma Green Belt
  • Lean Six Sigma Black Belt
  • Lean Six Sigma Champions

Alle Lean Six Sigma Belt trainingen kennen een klassikaal gedeelte, praktijkopdrachten en worden afgerond met een examen en een certificaat van deelname met het behaalde resultaat.

Aanvullend kunnen beginnende Lean Six Sigma Belts in de praktijk door ons ondersteund worden door ervaren Lean Six Sigma Black Belts.

Onze aanpak

multiethnic colleagues playing in table soccer at modern office

Klassikaal gedeelte

In een interactieve setting behandelen we de theorie met de cursisten.

MnPS-footer-bg

Praktijkopdrachten

Kennis van de doorgenomen theorie wordt getoetst aan de hand van een aantal praktijkopdrachten. Deze opdrachten sluiten aan op de bedrijfsvoering van de opdrachtgever.

Molenaar Plasman Solutions

Examen

De kennis wordt getoetst aan de hand van een officieel examen.

Molenaar Plasman Onderhoud

Certificaat

Na het behalen van het examen wordt een erkend certificaat uitgereikt.

Molenaar Plasman Solutions

Ondersteuning

Onze ervaren Lean Six Sigma Black Belts bieden begeleiding en ondersteuning in de praktijk, en coachenbeginnende Lean Six Sigma Belts. Hiermee worden ze praktisch en resultaatgericht klaargestoomd voor hun nieuwe rol.

Leer meer Lean Six Sigma

Wat houdt Lean Six Sigma ook alweer exact in?

Lean Six Sigma is een beproefde methode voor het managen van kwaliteits- en efficiëntieverbeteringen. Lean en Six Sigma zijn oorspronkelijk ontstaan in de productie- en testomgeving voor producten, waarbij de focus lag op het primaire proces. Door de jaren heen hebben de methodieken zich ook bewezen in de secundaire processen, zoals administratie, financiën, IT en sales. Dit heeft ertoe geleid dat niet alleen organisaties in de industrie met Lean en Six Sigma kunnen werken. Maar ook overheid, semi-overheid en organisaties in de dienstensector.

Voor welke organisaties zijn onze Lean Six Sigma trainingen geschikt?

Lean Six Sigma is van toegevoegde waarde voor elke organisatie die op een structurele manier bedrijfsprocessen wil verbeteren én eigen medewerkers wil opleiden om via deze werkwijze verbeterprojecten aan te pakken.

Waarom een Lean Six Sigma training laten verzorgen door MnP Solutions?

MnP Solutions heeft een bewezen track record op het gebied van procesverbetering volgens Lean en Six Sigma. Onze ervaringen en lessen uit de praktijk, vertalen we naar onze trainingen.