Milgro

‘‘Wij werken al een aantal jaar met MnP samen. Initieel op het gebied van kwaliteitsmanagement (ISO 9001), later is daar ook milieumanagement (ISO14001) bijgekomen. Inmiddels ondersteunt MnP ons ook op het gebied van privacy, zodat wij blijven voldoen aan de relevante wetgeving. ”

“Ik bespreek periodiek op hoofdlijnen met MnP wat we als organisatie willen gaan doen. MnP vertaalt dat naar een concrete actiekalender én neemt de lead in de uitvoering, bijvoorbeeld op het gebied van interne kwaliteitsaudits en (her)certificering. Tijdens de externe audits neemt MnP ons werk uit handen door het begeleiden van de auditor en het auditproces, uiteraard met de nodige support van onze eigen collega’s.

Sinds kort vervult MnP ook de rol van Privacy Officer. Voor ons raakt privacywetgeving wel aan aspecten van wat we doen, maar niet zodanig dat het significante interne capaciteit en expertise rechtvaardigt. Het was voor ons dan ook een logische stap om, naast ISO9001 en ISO14001, ook privacygerelateerde werkzaamheden te beleggen bij MnP. Zeker omdat de benadering van de drie genoemde thema’s overwegend risico gedreven is en er daardoor een eenduidige aanpak wordt gevolgd.

Door de langdurende samenwerking, is MnP een vertrouwde partij geworden die ons bedrijf goed kent. MnP toont zich nuchter, pragmatisch en resultaatgericht. Ze zijn daarnaast nooit meer dan één telefoontje verwijderd: MnP zit kort op de bal en schakelt snel. Dat vind ik belangrijke kwaliteiten.”

Milgro is een leidend technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal en stelt opdrachtgevers in staat de inzet van grondstoffen op winstgevende wijze te verduurzamen.

Ruud Hageman, CEO

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.