MnP Solutions aangesloten bij Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland zet zich in voor het vergroten van kwaliteit en transparantie in de cybersecurity sector. Door kennis en kunde te delen en laten zien dat cybersecurity niet alleen een risico is, maar ook een kans bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. MnP Solutions is sinds vorige maand een van de aangesloten leden van deze vereniging.

Al langer de wens

“Als dé belangenorganisatie voor een optimaal ondernemingsklimaat voor cybersecurity bedrijven, was het al langer de wens om ons aan te sluiten bij Cyberveilig Nederland.” zo licht Stefan van Nifterick, partner bij MnP Solutions de keuze voor het toetreden toe. “We onderschrijven ook het doel van de vereniging om de digitale weerbaarheid in Nederland te vergroten. Dat is waar we onze opdrachtgevers óók elke dag weer bij ondersteunen.”

 

 

Gedragscode

Het gedrag van de leden van Cyberveilig Nederland moet binnen de kaders van de doelstelling van de branchevereniging Cyberveilig Nederland passen en de toets der kritiek in het openbaar kunnen doorstaan. De gedragscode functioneert als visitekaartje van de vereniging. Als brancheorganisatie hanteert de vereniging de algemene beginselen van behoorlijk bestuur, ook wel genoemd ‘good corporate governance’. Alle leden van Cyberveilig Nederland conformeren zich aan de beginselen en regels van de gedragscode.*

Kennis delen

“Met dit lidmaatschap hopen we in de komende jaren kennis en ervaring te kunnen uitwisselen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, om zo in de breedste zin een bijdrage te kunnen leveren aan een digitaal veiliger Nederland en óók marktontwikkelingen nog sneller mee terug te kunnen nemen naar onze opdrachtgevers.” besluit Stefan.

* Bron: Cyberveilig Nederland

Sparren over de juiste omgang met privacygevoelige gegevens in jouw organisatie? De Privacy Hub van MnP Solutions komt graag vrijblijvend met je in contact.

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.