MnP Solutions Podcast – Aflevering 1 met René Metz van Easy Office Online

Inhoud MnP Solutions Podcast

In deze eerste aflevering van de MnP Solutions Podcast, gaat collega Jeroen Molenaar in gesprek met opdrachtgever Rene Metz van Easy Office Online

Een gesprek over de internationale norm voor informatiebeveiliging (ISO 27001) en voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001): want wat heb je daar als organisatie nou eigenlijk aan? Hoe regel je het met elkaar? En hoe ziet een implementatie met MnP Solutions er vervolgens uit in de praktijk?

In de podcast nemen Jeroen en René je mee langs het hele traject. Aan bod komen de beweegredenen om juist voor deze normen te kiezen, de praktijk van het implementatietraject én de interne en externe afrondende audits. Naast een praktische inkijk, ook het antwoord op de belangrijkste vraag: was het het allemaal waard?

Je beluistert de MnP Solutions Podcast hieronder, of via je favoriete podcast app, zoals Spotify, Apple Podcast of Deezer

Ook op zoek naar een pragmatische implementatie van een ISO norm? Meer weten over het verbeteren van informatiebeveiliging in jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.