Niet afwachten. Gewoon MnP bellen

‘Kwaliteit vormt het fundament van je onderneming en op dat gebied zitten we helemaal op één lijn met MnP Solutions. Daarom is die samenwerking ook zo fijn’.

‘Redactron levert producten aan zorginstellingen en via zorgverzekeraars. De verhouding ligt hierbij op 20% verkoop en 80% verhuur. Nederland is wat dat betreft echt een verhuurland. Verder verkopen we zorghulpmiddelen en produceren we producten, zoals bijvoorbeeld het zandbed, dat wordt gebruikt bij doorlig- of brandwonden. We verkopen dit bed over de hele wereld, met name in het Midden-Oosten, maar ook in bijvoorbeeld Afrika.

Toen we in 2011 vanuit Redactron International begonnen met de productie van het zandbed, hadden we een hercertificering nodig voor CE klasse IIB, maar ook voor ISO 9001 en ISO 13485. We zijn geen grote fabrikant en wilde het werk hiervoor graag uitbesteden. Twee externe partijen en een eigen Quality Manager leverden ons niet het gewenste resultaat. We zochten iemand die zich interesseerde voor wat Redactron doet en ons het hele traject uit handen neemt. Via via werd MnP Solutions ons aangeraden en kwamen we in contact met Jeroen en René. Ze hebben het werk voor de certificering volledig overgenomen en maakte het gewoon netjes in orde.

In één keer voldoende
Het afgelopen jaar heeft MnP Solutions ook het certificeren van Redactron Zorg voor ISO 9001 en ISO 13485 opgepakt. Op een paar opmerkingen na was alles in één keer voldoende. Nu de certificering rond is, ligt de focus  weer op onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem. We hebben een leaseconstructie met MnP. Jeroen komt hier dus op regelmatige basis langs.

Jip-en-janneketaal

Het is altijd prettig samenwerken met MnP Solutions. Ook omdat ze iets uit kunnen leggen in jip-en-janneketaal. Als ik alleen ons vakjargon gebruik om dingen uit te leggen, snapt ook niet iedereen dat. Dat is andersom ook zo.  Verder vormt kwaliteit het fundament van je onderneming en zitten we op dat gebied helemaal op één lijn met MnP Solutions. Daarom is die samenwerking ook zo fijn.

Petje af
Vanuit Redactron zijn we hartstikke tevreden over MnP Solutions. Ik zou hen absoluut aanraden bij andere bedrijven. Dat heb ik zelfs al gedaan! Niet meer verder kijken of afwachten, maar gewoon MnP bellen. Petje af voor die twee, gewoon super. Als ik dan toch nog een minpuntje moet noemen: Het zijn geen Brabanders. Ik heb hen voor het vijfjarig jubileum van MnP Solutions, dan ook een Brabants woordenboek cadeau gedaan.’