Teleknowledge

“Om de zaken goed op orde te hebben voor invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (2018), hebben we contact gezocht met MnP. We zochten naar externe hulp, juist om de nuances, de details en de praktische implicaties voor onze bedrijfsvoering snel helder te krijgen.”

“Van daaruit zijn we met MnP het traject richting ISO9001 en ISO27001 certificering ingegaan. Er heerst bij MnP een sterk commercieel bewustzijn én ze beschikken over sterke inhoudelijke kennis. Die combinatie zorgt ervoor dat de implementaties heel voortvarend zijn verlopen. Regelgeving en theorie worden snel vertaald naar concrete toepassingen en processen in ons bedrijf.

Daarbij zwengelt MnP op de juiste manier de interne discussies aan, om sneller tot inzicht en beleid te komen met elkaar. We zijn ook echt ontzorgd als het gaat om het inrichten van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem. De administratie en bewijsvoering rondom onze processen stond snel op poten. MnP heeft op alle vragen altijd snel de antwoorden paraat.

We waren ook blij met de interne audit. Die is positief kritisch van toon, en bereid je goed voor op het echte werk (de audit van de externe auditor -red.). MnP snapt precies waar auditors de naar op zoek zijn om een certificaat toe te kunnen kennen.

In het bezit zijn van ISO27001 en ISO9001, geeft ons nu een ‘zetje’ in de markt. Het geeft prospects en opdrachtgevers vertrouwen dat een onafhankelijke derde meekijkt in onze keuken. We hoeven minder uit te leggen over hoe we het allemaal hebben geregeld, omdat we nu beschikken over een keurmerk waarmee men weet dat we het goed hebben geregeld. Bovendien heeft het traject ons geholpen om nog scherpere doelstellingen te formuleren voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daar hebben onze klanten weer meer plezier van. Het klinkt misschien raar, maar die hele certificering is eigenlijk wel een feestje gebleken op deze manier.”

Teleknowledge ontwikkelt klantcontact software. Met Teleknowledge Connect kan al het klantcontact op een centrale, gebruiksvriendelijk plek worden beheerd én geregistreerd.

Rudy Stokvis, Commercieel Directeur

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.