Movida

“MnP heeft ons geholpen met het verkrijgen en verschaffen van inzichten in onze data. We hadden moeite met het goed zichtbaar maken van de stand van onze Service Level Agreement KPI’s.”

“MnP heeft er met ons voor gezorgd dat alle relevante data is samengevoegd tot één overzichtelijk meetinstrument. Dit nieuwe inzicht is uiteindelijk geëvolueerd van een overzichtelijke excel, naar een uitgebreid dashboard in een BI-omgeving. Hiermee kunnen onze klanten op basis van hun specifieke wensen nóg beter inzicht krijgen in de stand van zaken.

Wat ik fijn vind, is dat MnP dezelfde taal spreekt en dat ze in de samenwerking heel ‘to the point’ zijn. Het zijn voor ons echt ‘doeners’. Zonder voorbij te gaan aan het denkwerk wat daarvoor nodig, maar het is ze gewoon heel goed gelukt om alle beschikbare data te vertalen naar duidelijke dashboards. Het helpt daarbij dat MnP streeft naar eenvoud. Door met die blik naar onze cijfers te kijken, terug te gaan naar wat nou echt de essentie is, zijn we zelf ook tot nieuwe inzichten gekomen. En dat heeft ons weer verder hebben geholpen. De samenwerking levert ons dus meer dan dat concrete dashboard alleen op.

Ook in de toekomst zal MnP bij ons een rol blijven spelen in het vertalen van data naar helder cijfermatig inzicht, zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers.”

Movida ontzorgt organisaties op het gebied van telecom en telematica, door het leveren en beheren van oplossingen én inzichten.

Ed Moné, Directeur

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.