Werken bij

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieus organisatieadviesbureau gespecialiseerd in informatiebeveiliging, privacy en quality improvement. Je vindt ons bij klanten in de telecom, ICT, media, (facilitaire) dienstverlening en industrie. Zowel bij MKB bedrijven als (multi)nationals, in Nederland, België en Duitsland. Vanuit een aanstekelijke gedrevenheid zijn wij elke dag bezig onze klanten verder te helpen met diverse organisatievraagstukken. Betrokkenheid, ontzorgen en daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren staan bij ons hoog in het vaandel. Onze pragmatische aanpak wordt daarbij geroemd door onze opdrachtgevers!

Werk is wat je doet, niet waar je bent. Onze opdrachtgevers vragen om resultaat en geen urenfabriek. Dit geeft ons de ruimte om werk en privé optimaal te combineren. Bij MnP Solutions krijg je veel vrijheid. In ruil hiervoor vragen we een grote mate van betrokkenheid, gedrevenheid en maximale inzet om het gewenste resultaat bij de opdrachtgever te bereiken.

Wie ben jij?

Jij bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Information Security & Privacy. Je weet daarbij technische termen en processen te vertalen naar de taal van onze opdrachtgevers. Je voelt je betrokken bij het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en ervaart een kick als je daar een actieve bijdrage aan kunt leveren. Informatiebeveiliging is voor jou geen verzameling regels en restricties, maar een middel om bedrijfsdoelen te behalen. En je beschikt over de drive om dat bij onze opdrachtgevers elke dag weer voor elkaar te krijgen.

Bekijk nu welke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben:

Interesse?

Wil je meer weten of direct solliciteren? Neem contact op met MnP Solutions. Brieven en motivaties hoeven nu nog niet.
Kom eerst een keer (digitaal) langs om kennis te maken en te zien wie we zijn en wat we doen.

Contactinformatie:
Molenaar&Plasman Solutions
t.a.v. Stefan van Nifterick
Tel: 020-8464287
E-mail: info@mnpsolutions.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturepublicatie hebben we liever niet.