Coolminds

“Voor onze hostingactiviteiten ontstond vanuit opdrachtgevers de vraag om ISO27001 certificering aan te kunnen tonen. We hebben dat aangegrepen om een traject op te tuigen voor al onze activiteiten binnen de holding én het te combineren met de implementatie van ISO9001, om ook kwaliteitsmanagement naar een hoger plan te trekken. Een combinatie die niet voor veel meer implementatietijd- of kosten zorgt, maar wel voor een mooie procesmatige verbeterslag.”

“De implementatie is door MnP heel voortvarend opgepakt. We hebben elke twee weken met elkaar gezeten om de workload te bespreken richting certificering. Daarbij zorgt MnP ervoor dat de juiste documenten bij de processen worden opgesteld, wat we als bijzonder ontzorgend hebben ervaren. De aanpak is pragmatisch; geen stukken schrijven om het stukken schrijven, maar alles met een doel. Dit sluit goed aan bij de werkwijze van onze organisatie. Door het frequente contact, merk ik ook een grote betrokkenheid vanuit MnP bij CMG.

De certificering heeft ons een aantal hele concrete opbrengsten geleverd. Natuurlijk heb je je processen in kaart en weet je wat moet doen, maar je wordt gedwongen daar nog eens heel kritisch naar te kijken. Zo hebben we bijvoorbeeld ons interne en externe Project Management gelijk getrokken; er is eigenlijk helemaal geen reden om daar onderscheid in te maken. We zien daarbij nu vooral dat mensen beter weten wat er van ze verwacht wordt en dat er meer bewustzijn is omtrent Security.

MnP ondersteunt ons nu met het het onderhoud van ISO9001 en ISO27001, zodat we ook voor hercertificering de zaken netjes op de rit houden. Daarnaast helpt MnP ons met het implementeren van de NEN7510, de norm voor informatiebeveiliging in de zorg.”

Coolminds helpt bedrijfsprocessen te digitaliseren. Coolminds helpt opdrachtgevers met het ontwikkelen van applicaties die het dagelijks werk simpeler maken en zorgen voor een groter marktaandeel en betere online zichtbaarheid.
Pelle Boekhorst, Directeur Coolminds & Network Operations

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.