Disclaimer

Disclaimer

De Molenaar&Plasman Solutions Website

Molenaar&Plasman Solutions stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten en een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Molenaar&Plasman Solutions website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Molenaar&Plasman Solutions is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens op de door Molenaar&Plasman Solutions gecreëerde website. Molenaar&Plasman Solutions wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens af.

Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die niet eigendom zijn van Molenaar&Plasman Solutions zijn slechts opgenomen ter informatie voor de gebruiker van de website. Molenaar&Plasman Solutions is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Molenaar&Plasman Solutions aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen of beschikbaarheid. Molenaar&Plasman Solutions is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen.

De gegevens op deze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

________________________________________

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. De intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op de gebruiker van de website.

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder uitdrukkelijke vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Molenaar&Plasman Solutions.

________________________________________

Virussen en veiligheid

De Molenaar&Plasman Solutions website en webserver wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

________________________________________

Door Molenaar&Plasman Solutions verzonden e-mail

Door Molenaar&Plasman Solutions verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Het vermenigvuldigen, openbaar maken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Molenaar&Plasman Solutions staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.