De Staffing Groep

“MnP ondersteunt ons met het optimaliseren van onze dienstverlening, met daarbij een focus op de processen rondom contracten en financiële services. Wij hadden uitdagingen op te lossen op het gebied van doorlooptijden, efficiency en goed cijfermatig inzicht. Daarnaast wilden we een stap maken in de adoptie van Lean in onze organisatie.”

MnP bekleedt voor ons heel succesvol de rol van de luis in de pels. Door kritisch te blijven, de juiste vragen te stellen én mee te denken over concrete oplossingen, zorgen we samen voor flinke verbeteringen in onze bedrijfsprocessen. Maar het zijn niet alleen de vragen en inzichten die ons verder helpen. MnP ontzorgt ons óók op het gebied van cijfermatig inzicht in en analyses van onze klantreis. Ze gaan daarbij verder dan de constatering alleen, maar vertalen dit naar concrete en voor ons praktisch toepasbare verbeterslagen. Mooi concreet voorbeeld is dat we, met hulp van MnP, de doorlooptijden in ons contractmanagementproces van 4 weken terug hebben weten te dringen naar 4 werkdagen.

MnP is extern, maar voelt als ‘van ons’. Ze beredeneren heel sterk vanuit onze organisatie, maar verliezen daarbij nooit de kritisch professionele blik!

De Staffing Groep vindt en verbindt de beste professionals voor haar klanten. Ook helpt DSG professionals aan uitdagende opdrachten bij aansprekende klanten. DSG adviseert, faciliteert en ondersteunt organisaties in het behalen van doelstellingen en het pareren van uitdagingen. DSG zorgt voor het behouden van de regie over externe inhuur, risicovrij en tegen beheersbare kosten.

José Ester, Businessunit Manager bij De Staffing Groep

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.