Horizon Telecom

‘‘Om nog beter tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze internationale enterprise-klanten, wilden wij kunnen aantonen dat we onze informatiebeveiliging goed op orde hebben. Daarom hebben wij gekozen voor ISO27001 certificering en daarbij de audit uit te laten voeren door Kiwa, een internationale top-20 certificeringspartij. Naast het kunnen leveren van een certificering aan onze klanten, is het tevens een goed moment om bestaande processen te herzien en waar nodig te optimaliseren.”

“De implementatie met MnP heb ik als uitstekend ervaren. Goede begeleiding, goede informatievoorziening en duidelijk ownership op dit onderwerp. Wat voor ons erg hielp: MnP beschikt over veel branche specifieke kennis van de telecomwereld. Daarom zijn ze in staat om én snel én inhoudelijk met procesverbeteringen te komen. Ze putten daarbij uit een flinke voorraad aan best practices, waarmee ze een snelle vertaling kunnen maken van het theoretisch framework naar onze bedrijfspraktijk. Ze zetten al die mogelijke aanpassingen en procesverbeteringen, op basis van hun ervaring in de branche, vervolgens ook in een goed perspectief.

MnP helpt ons te bepalen welke zaken direct of voor volgende auditrondes kunnen worden opgepakt. Ze laten daarmee zien goed te begrijpen waar een auditor de accenten legt. Ze bereiden je ook goed voor op die uiteindelijke audit, door eerst een eigen interne audit uit te voeren. MnP brengt in dit traject focus aan, op wat er toe doet. Dat is wat ons betreft de toegevoegde waarde van MnP als implementatiepartner voor ISO27001.”

Horizon levert wereldwijd communicatie-, infrastructuur- en beveiligingsoplossingen met 24×7 proactieve ondersteuning en lokaal beheer. Met hun onafhankelijke experts verbinden zij in samenwerking met ’s werelds beste technologische partners de wensen en ambities van hun klanten met flexibele en betrouwbare oplossingen, die gebruik maken van bewezen innovaties geaccrediteerd door Gartner®. Alle oplossingen worden ontworpen, gebouwd en proactief beheerd met hun Professional Services, waarbij klanten genieten van 1 factuur-op-maat, 1 contract, 1 SLA en 1 vast accountteam voor alle oplossingen wereldwijd..

Melvin Jellesma, Managing Director

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.