MnP Solutions en InTECHrity bundelen krachten

Per 1 februari gaat MnP Solutions samen met het Amersfoortse organisatieadviesbureau InTECHrity. Een mooie stap in onze groeiambities, waar bestaande én nieuwe klanten in de toekomst van zullen profiteren. Hoe dat precies zit, leggen we je in dit artikel graag uit.

Even voorstellen: InTECHrity

Laten we beginnen met een korte introductie van InTECHrity. Sinds de oprichting in 2002, hebben zij zich ontwikkeld tot specialisten op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en risicoanalyse. Die ontwikkeling wordt nog maar eens aangetoond door het sterke opgebouwde klantenportfolio, met organisaties als Child Healthcare Solutions, Boomerweb en Vancis.

De overname

“We zijn erg blij met deze samenvoeging,” vertelt collega Stefan van Nifterick van MnP Solutions. “InTECHrity heeft in de afgelopen twintig jaar een flinke expertise en een sterk klantenportfolio op het gebied van informatiebeveiliging weten op te bouwen. Door deze overname kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog beter ondersteunen en onze geambieerde positie als toonaangevende speler in de markt verder uitbouwen.” 

Het versterken van die positie wordt mogelijk, doordat met de overname van InTECHrity ook de overname van personeel is gemoeid, Stefan vertelt daarover: “Het ervaren team van InTECHrity blijft onder de vlag van MnP gewoon doorgaan met wat ze al jaren succesvol deden voor hun opdrachtgever, zoals het bijstaan bij de ISO- en NEN implementaties, het uitvoeren van risico-analyses, of het uitvoeren van de rol van Security Officer en/of Functionaris Gegevensbescherming.”

De praktische kant

Hoe gaat de overname dan in zijn werk? InTECHrity gaat op in MnP Solutions, dus de naam InTECHrity zal op termijn ophouden te bestaan. Maar geen zorgen, voor de klanten van InTECHrity betekent dit een soepele overgang en het continueren van de dienstverlening vanuit MnP Solutions, met (grotendeels) dezelfde gezichten als voorheen. 

Stefan legt verder uit:  “Voor bestaande klanten van MnP Solutions verandert er niets, misschien dat ze op termijn nog eens een nieuw gezicht verwelkomen op de vloer, maar dat is het wel, tenzij er natuurlijk vanuit een bepaalde expertise behoefte is om optimaal gebruik te maken van de nieuwe synergie. Het zou natuurlijk zonde zijn als we dat niet benutten.”

De overname van InTECHrity is sinds 1 februari een feit.

 

Benieuwd welke voordelen er ontstaan voor jouw specifieke uitdaging op het gebied van informatiebeveiliging of privacy? Neem vooral contact op!

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.