Partners

Van implementatie naar certificering

MnP Solutions helpt je organisatie bij het opstellen van beleid, het inrichten van een managementsysteem én het onderhouden ervan.

Om uiteindelijk aantoonbaar je informatiebeveiliging (ISO 27001) of kwaliteitsmanagement op orde te hebben, laat je je organisatie auditen door een externe en onafhankelijke organisatie. 

MnP Solutions beschikt over een breed netwerk aan audit partners, waarmee je de laatste stap in je implementatieproces kunt afronden: het behalen van een certificaat.

Onze audit partners

DEKRA

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid en is een van ‘s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze onafhankelijke experts werken voor veiligheid op de weg, op het werk en thuis.

MnP Solutions is netwerkpartner van DEKRA.

DNV

DNV

DNV is de onafhankelijke expert op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg en ‘s werelds leidende classificatie-instelling voor de scheepvaart en de offshore-industrie.

MnP Solutions is Gold Partner van DNV.

BSI

BSI is dé organisatie op het gebied van normalisatie voor bedrijven. 

BSI stelt zich tot doel om bij organisaties gewoonte te maken van uitmuntendheid, waar ter wereld deze organisaties zich ook bevinden.

MnP Solutions is Associate Consultant Programme Partner van BSI. 

Samenwerkingen

Naast de vaste partnerships, werkt MnP Solutions ook vaak samen met de volgende auditoren:


Op zoek naar een specifieke auditor? Dat kan! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.