Advisor ICT Solutions

“In de markt groeiden we met Advisor ICT Solutions steeds meer richting bovenkant MKB. Daardoor ontstond steeds vaker vanuit bestaande en nieuwe klanten de vraag naar ISO certificering.”

“We zijn in 2016 begonnen die vraag in te vullen met ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en hebben daar ISO 27001 (informatiebeveiliging), een must have voor ons vakgebied, in 2019 aan toegevoegd.

MnP Solutions heeft ons bij de hand genomen en ons wegwijs gemaakt in de standaard documentatie én geholpen bij de praktische vertaling van de norm naar onze operatie. Vervolgens is er geregeld op de voortgang ‘geprikt’ met interne audits, om te kijken of we die vertaalslag ook conform de norm vormgeven. MnP heeft daarbij een sturende, adviserende en controlerende rol. In de praktijk bleek als snel dat we veel zaken al volgens de norm uitvoerden, maar vooral de vastlegging kon nog beter. Door vanuit onze bedrijfsprocessen te kijken, is er geen moment sprake geweest van een cultuurshock. De adoptie van het werken conform de norm, is daarmee groot en onze medewerkers dragen proactief bij aan verbeteringen. We leggen de lat voor onszelf steeds hoger.

Inmiddels hebben we ook een gedeelte van het onderhoud van de ISO-normen uitbesteed aan MnP. Na het vertrek van één van mijn verantwoordelijke collega’s, voelde het als een logische keus om een aantal taken rechtstreeks bij de specialist te beleggen. Met die keuze is onze samenwerking intensiever geworden. MnP komt periodiek over de vloer, zodat voor onze organisatie zichtbaar is wie aanspreekpunt is voor eventuele security incidents en om feeling met de organisatie te houden.

Wat ik prettig vind aan de samenwerking met MnP is dat de lijnen kort zijn en zij onze business goed kennen. Daardoor signaleren ze tijdig en blijven we wendbaar. Dat is voor ons echt van toegevoegde waarde. Het is een extern bedrijf, maar ze hebben een hele sterke link met onze interne operatie. Een korte typering? Informeel én professioneel!”

Advisor ICT Solutions levert sinds 1985 toekomstbestendige adviezen en IT- en telecomoplossingen.

Norbert van Engen, Financieel Manager bij Advisor ICT Solutions

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.