Dstny

“MnP ondersteunt ons op het gebied van ISO 9001 en ISO 27001 certificering. Wij zijn dat traject gestart, omdat er een behoefte was ontstaan om met onze organisatie verder te professionaliseren én daar ook een aantoonbaar label aan te kunnen hangen. Doordat MnP al ervaring had opgebouwd in onze branche, konden we al snel op gelijk niveau communiceren over de inhoud.”

“Wat écht fijn is, is dat je niet door de hele administratie van de ISO-normen heen hoeft te werken: MnP maakt het voor ons heel duidelijk hoe we de norm in praktijk moeten brengen. Vervolgens leggen zij dat ook voor ons vast in een managementsysteem dat voldoet aan de eisen van de norm, en daarmee van de auditor. Zo kunnen wij ons blijven focussen op verbeteren, in plaats van op het interpreteren van een norm en een papieren exercitie.

MnP managed alle activiteiten omtrent ISO 9001 en ISO 27001. Zo schakelen ze rechtstreeks met belanghebbenden, of regelen ze akkoord bij de directie voor bepaalde securitywijzigingen. Met die werkwijze zitten ze midden in onze organisatie. Met de helicopter view die dat oplevert, helpen ze ons vervolgens de juiste prioriteiten te bepalen voor de mitigatie van risico’s. Ook is MnP aanspreekpunt voor alle vragen omtrent Privacy in het algemeen en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in het bijzonder. In de uitvoering van al deze activiteiten, is MnP voor ons vooral heel benaderbaar. Het contact is informeel en laagdrempelig.

We zien dat de ISO-implementatie met MnP niet alleen een certificaat heeft opgeleverd, maar ook beter lopende processen. Hun ondersteuning bij het ontwikkelen van diverse dashboards, om nog betere inzichten te verkrijgen in het effect van onze bedrijfsprocessen, heeft daar absoluut aan bijgedragen.”

Dstny stelt klanten in staat te profiteren van de digitale uitdagingen en mogelijkheden van morgen. Onlangs plaatste Dstny dit artikel over hun ISO 27001 certificering.

Guido Brands, Business Controller Dstny

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
het emailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te sturen en je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven.